Bezlepkový „Low carb“ chleba

Už nějakou tu dobu se snažím vyhýbat pšeničné mouce. Zjistila jsem totiž, že je mi po ní těžko, jsem nafouklá a tak vůbec … nedělá mi prostě dobře. Ale přeci jen jíst ty pomazánky samotné, nebo jen se zeleninou… to není ono. Občas mám zkrátka na pečivo chuť. Zkoušela jsem různé recepty na low carb (tedy nízko-sacharidové) pečivo a postupně jsem si jeden vychytala k dokonalosti. Ta oříšková chuť semínek je prostě super a taky je hotový raz dva, což je taky super 🙂 🙂

Jestli ale čekáte, že bude chutnat stejně jako váš oblíbený „konzumní“chleba, tak to vás zklamu – nechutná. Z podstaty věci ani nemůže. Je zde totiž úplně jiné složení, ale můžu vás ubezpečit, že je chlebík prudce jedlý, krásně zasytí a ještě navíc je i plný zdravých tuků. Pro ty, co chtějí opravdu low carb chleba a vadí jim těch 50g vloček – lze je bez problému vynechat a přidat o to více semínek. Mám odzkoušeno 😉

A myslím, že jako občasná alternativa je tento chleba dobrý i pro ty, kteří pšenici/nepšenici neřeší. Takže dost řečí, tady je recept 🙂

 

 

Doufám, že se pustíte do akce a recept vyzkoušíte! 🙂 A pokud si chcete recept stáhnout a uložit do mobilu nebo počítače – mám ho pro vás ZDARMA přichystaný ZDE >>

Mějte se moc fajn a užívejte si podzim!

Jana

Jana Stránská
Jsem autorkou eBooku KOMPLETNÍ PRŮVODCE NETOXICKOU DOMÁCNOSTÍ Ukazuji lidem cestu ke zdravějšímu, spokojenějšímu a soběstačnějšímu životu, bez zbytečné chemie, která nás všechny obklopuje. Chcete o mně vědět více? Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře
  1. Zivana napsal:

    ale máte tam vajička- bez nich to nejde?

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů