Od dojení ke psaní aneb Proč jsem začala blogovat?

„Máš snad málo práce? Co to zase vymýšlíš za kraviny?“ Ano, přesně takhle zněl hlas v mé hlavě, když jsem si pohrávala s myšlenkou začít psát blog. Jenže mně to psaní tolik chybí a mám toho tolik, co říct… No a jak se u mě často stává – srdce vyhrálo nad hlavou a já jsem tady. Fakt píšu svůj vlastní blog!

Já! Maminka dvou skvělých kluků na mateřské, majitelka farmy Kozy v Kopru, vášnivá propagátorka zdravého životního stylu, soběstačnosti v domácnosti a lesana každým coulem 🙂 Tak to přeci jen ještě nebudu úplně zamrzlá fosilie 🙂

 Ukazuji lidem cestu ke zdravějšímu, spokojenějšímu a soběstačnějšímu životu bez zbytečné chemie, která nás všude obklopuje.“

Často za mnou přichází kamarádky a ptají se:

  • Jani, jak děláš ten mýdlový sliz?
  • Jak jsi vyrobila pro Juráška ten krém na opruzeniny?
  • Téééda, to je fakt bez cukru? To je dobrota – dáš mi recept?
  • Hele a co vlastně obnáší ten chov koz?
  • Já bych taky chtěla umět dělat takové sýry, jako ty..

A tak mě napadlo, že bych mohla pomoct pěkné řádce lidí, kdybych se o své poznatky a zkušenosti podělila. No a blog mi přišel jako ideální řešení. Proč byste si měli dál kupovat kosmetiku plnou ropy a chemie, když je její domácí výroba tak jednoduchá a navíc zábavná? Proč byste dál jedli jídlo plné éček? Proč byste si nemohli i na malé zahradě chovat pár slepiček nebo králíků?

Když můžu já, věřte mi, můžete i vy! Ráda vám ukážu jak na to a jestli inspiruju byť jen jednoho z Vás, bude má mise splněna! 🙂 Pokud chcete vědět, jak se ze mě, jakožto konzumní ženy, stala „lesana“, přečtěte si můj příběh ZDE

Jana Stránská
Jsem autorkou eBooku KOMPLETNÍ PRŮVODCE NETOXICKOU DOMÁCNOSTÍ Ukazuji lidem cestu ke zdravějšímu, spokojenějšímu a soběstačnějšímu životu, bez zbytečné chemie, která nás všechny obklopuje. Chcete o mně vědět více? Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů